Oppdag artisten i deg!

Workshop for Tyrkisk Mosaikk Art

Nyt å lage en tradisjonell tyrkisk lampe som lyser opp rommet ditt med familie, par eller venner. Opplys nettene dine med den tradisjonelle tyrkiske lampen som du bygger del for del ved å bruke 10 farger av forskjellig formede håndkuttede glass og perler.

Bestill nå

Vi har holdt workshops for

Gruppe og selskaps workshoper

Nyt den livlige opplevelsen av å lage mosaikklamper med familie, venner og kolleger i Mosaic Art Studio, på arbeidsplassen din eller til og med på nettet.

Lære mer

Team Building-arrangementer

Vi er svært erfarne i å planlegge ulike typer kunstarrangementer, inkludert, men ikke begrenset til, Mosaic Art Workshops, Ebru vannmarmoreringskurs og tyrkisk matlagingskurs på forskjellige arenaer.

lære mer

Bursdagsfester

Ta kontakt for en spennende privat fest som kan skreddersys perfekt for alle aldre.

lære mer

Utdrikningslag

Hos Mosaic Art Studio kan du gjøre ditt utdrikningslag til en unik og minneverdig begivenhet. Du og brudepikene dine vil like å være kreative sammen i vårt lyse og morsomme studio. Ikke nøl med å dele gleden over denne enestående opplevelsen med dine elskede damer..

lære mer

Arrangementer for barn

Fra skolefritidsordninger til sommerleirer, Mosaic Art Studio tilbyr morsomme, livlige workshoper av høy kvalitet til barnet ditt hvor de kan oppdage kreativiteten sin gjennom å utforske den mangfoldige verdenen av kunst og kultur.

LEARN MORE

DIY Hjemmesett

Med våre sett for å lage mosaikklamper tar vi sikte på å bringe en glemt kunstform til huset ditt samtidig som vi inspirerer deg med noen av Tyrkias skjønnhet.

Lære mer

Følg oss på Instagram!

Følg med for arrangementer og rabatter!

Kontakt oss i dag!