Gruppe og selskaps workshoper

Fra teambuilding-arrangementer til familiemorodager og produktlunsjer til VIP-arrangementer, skreddersyr vi skreddersydde opplevelser for perfekte begivenheter der du oppdager artistene i deg og også har det gøy!

Team Building-arrangementer

Vi er svært erfarne i å planlegge ulike typer kunstarrangementer, inkludert men ikke begrenset til mosaikkkunstverksteder, Ebru vannmarmoreringskurs og tyrkiske matlagingskurs på forskjellige arenaer, slik vi har gjort over 20 år med mer enn hundrevis av forskjellige bedrifter og skoler

Lære mer

Bursdagsfester

Ta kontakt for en spennende privat fest som kan skreddersys perfekt for alle aldre.

Våre vennlige og profesjonelle artister leder barnet ditt og deres gjester steg for steg gjennom skapelsen av deres helt eget mesterverk som de tar med seg hjem på slutten av dagen. Mat, kaker og papirprodukter er ikke inkludert, men du kan ta med dine egne til ethvert arrangement.

Lære mer

Utdrikningslag

Hos Mosaic Art Studio kan du gjøre ditt utdrikningslag til en unik og minneverdig begivenhet. Du og brudepikene dine vil like å være kreative sammen i vårt lyse og morsomme studio. Ikke nøl med å dele gleden over denne enestående opplevelsen med dine elskede damer..

Lære mer

Arrangementer for barn

Fra skolefritidsordninger til sommerleirer, Mosaic Art Studio tilbyr morsomme, livlige kunstverksteder av høy kvalitet til barnet ditt hvor de kan oppdage kreativiteten sin gjennom å utforske den mangfoldige verdenen av kunst og kultur.

Våre kunstkurs designet barn fra 5 år til 15 år der barna får utvikle sine naturlige talenter i en trygg, morsom, ikke-konkurransedyktig og oppmerksom setting.

Lære mer

Vi har holdt workshops for

Hvordan bestille workshops i Mosaic Art Studio?

Trinn 1

La oss velge dato og klokkeslett! Bestem din gruppestørrelse og kontakt oss. Vi hjelper deg med å planlegge den perfekte DIY-verkstedopplevelsen for gruppen din.

Trinn 2

Når du har betalt depositumet vil arrangementet ditt bli lagt til i vår kalender. Vi vil bekrefte verkstedet ditt med deg. De fleste voksenverkstedene tar 2,5-3 timer.

Trinn 3

Kom til stedet du velger fra bestillingsalternativer i tide og nyt arrangementet! Noen verksteder krever belegg eller herding, så du må kanskje vente et par dager før du får sluttproduktet.