DIY HJEMMESETT

Med våre sett for å lage mosaikklamper tar vi sikte på å bringe en glemt kunstform til huset ditt samtidig som vi inspirerer deg med noen av Tyrkias skjønnhet.
Utforsk tyrkisk kultur med våre fargetemaer

Kappadokia

Kappadokia, fe-skorsteinenes land ble levende med fargerike tepper og ballonger som ble husket i dette temaet, mens du finner kombinasjonen av blanding og varme farger.

Egeerhavet

Egeerhavet og den omkringliggende kystregionen, hvor forskjellige nyanser av blått og hvitt hjem kommer sammen, var en gang hjemmet til de mest kjente greske mytene som ble husket i dette temaet, mens du finner de naturlige fargekombinasjonene av hvitt, lys og mørkeblått.

Pamukkale

Pamukkale i Tyrkia, kjent for sitt helbredende mineralrike termiske vann som renner nedover hvite, overskyede terrasser, husket i dette temaet mens du finner fargekombinasjonene av rent hvitt, speil og gjennomsiktig.

Rosehage

Symboler på hengivenhet, kjærlighet og åndelighet, roser har blitt brukt som kraftige symboler gjennom historien, og tiltrekker seg tilbedelse av menneskeheten i hver periode og uunnværlig for konger, sultaner og herskere. I tyrkisk historie, spesielt i Divan-litteraturen, symboliserer de spiritualitet, hellighet og kjærlighet.

Nemrut-fjellet

Videoopplæringer

Online tutorials med tips og triks

Nye teknikker

Bli inspirert med trinnvise instruksjoner som er enkle å følge

Inspirasjonsark

Detaljerte instruksjoner med designinspirasjon